Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Megyei Vadásznap - X. Nemzetközi Vadételfőző Verseny - 2012-06-20

A vadászok, vadgazdálkodók életében a legnagyobb kulturális esemény egyértelműen a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő megyei vadásznap. Idén kiváló időjárás, változatos színpadi műsorok, rengeteg program és minden eddiginél több látogató jellemezte a 2012. évi megyei rendezvényt, mely a X. Nemzetközi Vadételfőző Verseny társrendezvényeként, három napon keresztül, Sátoraljaújhely-Széphalomba csábította a vendégeket.

Teljes cikk >>

2012-ben a megyei vadásznap során kitüntetett személyek - 2012-06-16

A vadászati közéletben végzett áldozatos, tevékenységet, munkásságot, az országos és megyei vadászati szervezetek kitüntetésekkel is elismerik. A megyei vadásznap alkalmával 2012-ben a következő elismerések kerülnek átadásra.

Teljes cikk >>

Borsod megye kiváló ifjú Nimród Vándordíja - 2012-06-11

A Vándordíjat a Vadászkamara vezetősége az ifjúság vadásszá válásának ösztönzésére alapította legutóbbi ülésén azért, hogy ezzel az elismeréssel jutalmazza minden évben azt a – 12 és 16 éves kor közötti - fiatal vadászcsemetét, akit a vadászat és vadvédelem, a vadászati hagyományok és kultúra ápolása leginkább megérint, és az ifjúsági vadásztáborokban, valamint egyéb vadászati rendezvényeken a legaktívabban és legeredményesebben vesz részt.

Teljes cikk >>

Állami vadászvizsga felkészítő tanfolyam! - 2012-05-25

Értesítünk minden vadászjelöltet, hogy a Vadászok és Vadgazdálkodók Észak-magyarországi Területi Szövetsége, Állami Vadászvizsga felkészítő tanfolyamot (KSH szám: 19066754-9133-529-05, Nyilvántartási szám: 00493-2008) szervez.

Teljes cikk >>

A gépjárművek üzemeltetésével kapcsolatos költségek elszámolásának alapvető szabályai a személyi jövedelemadó és a társasági adó rendszerében - 2012-05-25

A személyi jövedelemadóról szóló törvény1 a gépjárművek hivatali, üzleti célú használatával kapcsolatos kiadásokat az elismert költségek között nevesíti. A költségelszámolás attól is függ, hogy a magánszemély mely tevékenységéhez vagy milyen jogviszonyára tekintettel használja az adott járművet.

Teljes cikk >>

  oldaltérkép