Borsodi Vadász - Article Site

 

Újra ASP járványügyi vadászképzés --- 2018. november 8. Miskolc!

Létrehozva: 2018-10-18

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Afrikai sertéspestissel fertőzötté nyilvánított területeken járványügyi vadászképzés, illetőleg vizsga nélkül nem folytatható vadászati tevékenység!

Mindemellett előbb-utóbb célszerű mindenkinek elvégeznie ezt a képzést, mivel sajnálatos módon a vírus terjedése valószínűsíthető!

Fentiekre tekintettel az október 17-én lezajlott képzést követően újabb képzés kerül megszervezésre!

 

Képzés időpontja és helyszíne:

2018. november 8. (csütörtök)  13.30 óra

ITC székház, Miskolc, Mindszent tér 1. 

 

A fenti képzés elvégzése alól mentesülnek:

- azok, akik 2018. április 23. után valamelyik megyében, illetve Miskolcon október 17-én elvégezték a járványügyi vadászképzést és erről Tanúsítvánnyal rendelkeznek;

- azok, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a magas kockázatú zóna vaddisznó társas vadászatainak engedélyezéséről szóló, Miskolcon 2018. június 19-én és június 28-án megtartott továbbképzésen részt vettek és erről Tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint

- azok, akik 2018. szeptember 12-én, Miskolcon vadhúsvizsgáló bizonyítványt szereztek!

 

A képzés ingyenes, azonban ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy - az előadóterem befogadóképessége miatt, - kizárólag előzetes regisztrációt követően van lehetőség azon részt venni!

 

Elképzelhető, hogy a meghirdetett képzésre nem fogunk tudni mindenki számára lehetőséget biztosítani! Kérjük ezért, hogy minél hamarabb küldjék el faxon (46/504125) vagy e-mail-ben (aspkepzes@gmail.com) a jelentkezésüket!

 

A jelentkezéshez mindössze az alábbi adatokra van szükség:

NÉV, VADÁSZJEGY SZÁM és TELEFONSZÁM

Nem Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vadászok esetében születési hely, idő, anyja neve, lakcím is!!!

 

Figyelem!!!

A regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik! (nap, óra, perc)

 

A jelentkezés befogadásáról telefonon vagy válasz e-mail-ben értesítjük! Amennyiben a jelentkezés elküldését követő 3 munkanapon belül nem érkezik válasz, kérjük irodánkban érdeklődjenek!

  oldaltérkép