Borsodi Vadász - Article Site

 

Kérdőív hivatásos vadászoknak!

Létrehozva: 2019-01-21

Egy doktori disszertáció készül a középfokú vadgazdálkodási szakképzés strukturális fejlesztésének lehetőségeiről, melyhez kérjük a hivatásos vadászok segítségét!

A témafelvetés szerint az évtizedek óta tartó, magas színvonalú vadbiológiai kutatásoknak köszönhetően az ágazatban dolgozók rengeteg hasznos információt tudhatnak meg, melyet a gyakorlatban kiválóan lehet hasznosítani.

Valószínűsíthető azonban, hogy a vadállományt gondozó következő vadőrnemzedékre, különösen a képzésükre nagyon kevés figyelem jut, pedig komoly záloga a jövő minőségi vadgazdálkodásának.

A problémafelvetés átfogó kivizsgálásához a középfokú végzettséggel rendelkező hivatásos vadászok véleményére lenne szükség. Természetesen, ha emellett felsőfokú végzettséggel is rendelkeznek, még teljesebbé teszi a képet.

A tanulmánnyal a vadászkamarai szervezet, mint a hivatásos vadászokat is képviselő szervezet hasznos ismeretekhez juthat a hivatásos vadászi állománnyal kapcsolatban. Ennek megfelelően kérjük a hivatásos vadászokat, hogy az alábbiakban található kérdőívet töltsék ki.

A 4. és a 7. kérdés a felsőfokú tanulmányokra vonatkozik ezek kitöltése nem kötelező, akinek esetében nem releváns válaszadás nélkül tovább léphet. A kérdőív végén elegendő a küldés gombra kattintani és a rendszer automatikus ment.

A kérdőív a következő linken érhető el: https://goo.gl/forms/AfbjPP0K3IPdovt83

  oldaltérkép