Borsodi Vadász - Site

 

Hírek, események

ÉSZAKERDŐ Zrt. IX. "Trófea Mustrája" - 2017-10-16

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. követve a megkezdett hagyományokat, 2017-ben ismét megrendezi az erdőgazdaság területén, a bőgési időszakban esett szarvasbikáinak trófea kiállítását.

Teljes cikk >>

Hivatásos vadász osztályülés eredmények - 2017-10-11

2017. október 10-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara hivatásos vadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Teljes cikk >>

Sportvadász osztályülés eredmények - 2017-10-06

2017. október 5-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara sportvadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Teljes cikk >>

Vadászvizsga - 2017-09-08

A Globo Televízió a vadászvizsgázásról készített részletes összeállítást, melyen mind a gyakorlati, mind az elméleti vizsgarészekről felvételeket tekinthetnek meg.

Teljes cikk >>

Újabb egyeztetés a vadgazdálkodási alapról. - 2017-09-05

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságának illetékes tagjai újabb egyeztetést tartottak a vadgazdálkodási alapról augusztus 31-én. A végleges tervezet heteken belül elkészül, és az OMVK Elnöksége szeptember második felében elfogadhatja az alap működésének részletes szabályait.

Teljes cikk >>

Ifjúsági programok - 2017-08-28

Az OMVK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezetének fontos küldetése a gyermekek céltudatos nevelése, a vadászat szemléletének javítása. Ennek érdekében megyénk több helyszínén is zajlanak az ifjúsági programok.

Teljes cikk >>

Figyeljünk az őzekre az utakon! - 2017-08-09

A vadászati érdekképviseletek ezúton kérik a gépkocsivezetőket, hogy a következő hetekben fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Teljes cikk >>

II. Diana Kupa koronglövő bajnokság versenykiírás! - 2017-07-19

A vadászati kultúra ápolása, a vadászhölgyek közötti szakmai-, sport- és baráti kapcsolatok ápolása, valamint versenyzési lehetőség biztosítása érdekében az VKE Diana Vadászhölgy Klub B.-A.-Z. megyei Szervezete meghirdeti a II. Diana Kupa koronglövő bajnokságot!

Teljes cikk >>

Vadászvizsga előkészítő tanfolyam – júl. 22-től - 2017-07-17

Még lehet jelentkezni! Vadászszövetségünk, - akkreditált képzésben, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) engedélyével – 2017. július 22-én Miskolcon indítja a jogszabály által előírt, vadászvizsgát megelőző 100 órás, kötelező képzését.

Teljes cikk >>

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vadásznap - 2017-06-30

Tizenötödik alkalommal - június 24-én - rendezték meg Sátoraljaújhely-Széphalomban a Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyt, melyhez idén csatlakozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vadásznap is.

Teljes cikk >>

további cikkek az archívumban

  oldaltérkép