Borsodi Vadász - Site

 

Hírek, események

Fegyveregészségi alkalmassági feltételek - 2017-11-21

Több esetben merül fel kérdésként a kézilőfegyverek, lőszerek megszerzésének és tartásának egészségi alkalmassági feltételeiről szóló jogszabály, ezért egy rövid tájékoztatás formájában hívjuk fel a figyelmet az alábbiakra:

Teljes cikk >>

Jótékonysági apróvad társasvadászat - 2017-11-06

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a három évvel ezelőtt, hagyományteremtő jelleggel indult támogató, jótékonysági akció az idén november 4-én folytatódott, amikor is az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi szervezete és a Sárospataki Kossuth Vadásztársaság közösen, beteg gyermekek megsegítésére apróvad társasvadászatot hirdetett.

Teljes cikk >>

Tisztújítás a megyei vadászkamaránál - 2017-10-27

Az Országos Magyar Vadászkamara alapszabálya értelmében mind az országos, mind a megyei szervezetekben a küldöttgyűlésbe a küldötteket, illetve a vezetőségbe és bizottságokba a tisztségviselőket négy éves időtartamra választják.

Teljes cikk >>

Vadgazdálkodási alap – pályázati lehetőségek! - 2017-10-26

Az Országos Magyar Vadászkamara elfogadta a vadászatra jogosultak vadgazdálkodási tevékenységének fejlesztését támogató Országos Vadgazdálkodási Alap működési szabályait és a 2017. évi pályázati felhívást.

Teljes cikk >>

ÉSZAKERDŐ Zrt. IX. "Trófea Mustrája" - 2017-10-16

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. követve a megkezdett hagyományokat, 2017-ben ismét megrendezi az erdőgazdaság területén, a bőgési időszakban esett szarvasbikáinak trófea kiállítását.

Teljes cikk >>

Hivatásos vadász osztályülés eredmények - 2017-10-11

2017. október 10-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara hivatásos vadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Teljes cikk >>

Sportvadász osztályülés eredmények - 2017-10-06

2017. október 5-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara sportvadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Teljes cikk >>

Vadászvizsga - 2017-09-08

A Globo Televízió a vadászvizsgázásról készített részletes összeállítást, melyen mind a gyakorlati, mind az elméleti vizsgarészekről felvételeket tekinthetnek meg.

Teljes cikk >>

Újabb egyeztetés a vadgazdálkodási alapról. - 2017-09-05

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságának illetékes tagjai újabb egyeztetést tartottak a vadgazdálkodási alapról augusztus 31-én. A végleges tervezet heteken belül elkészül, és az OMVK Elnöksége szeptember második felében elfogadhatja az alap működésének részletes szabályait.

Teljes cikk >>

Ifjúsági programok - 2017-08-28

Az OMVK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezetének fontos küldetése a gyermekek céltudatos nevelése, a vadászat szemléletének javítása. Ennek érdekében megyénk több helyszínén is zajlanak az ifjúsági programok.

Teljes cikk >>

további cikkek az archívumban

  oldaltérkép