Borsodi Vadász - Article Site

 

Országos vadásznap 2020. augusztus 28-29.

Létrehozva: 2020-07-27

Az idei évben – amennyiben a koronavírus helyzet engedi - Zala megye ad otthont az Országos Vadásznapnak, amely augusztus utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre.

A kétnapos rendezvény szervezője, támogatója az Országos Magyar Vadászkamara Központi Szervezete, az Országos Magyar Vadászkamara Zala Megyei Területi Szervezete, az „EGY A TERMÉSZETTEL Vadászati és Természeti Világkiállítást szervező Egy a Természettel Nonprofit Kft.”, a Zalaerdő Zrt., a Zala Megyei Vadászszövetség és Zalaegerszeg városa.

Az esemény első napján – pénteken - Zalaegerszeg városába, majd a második napon- szombaton – Sohollár völgyébe várják a szervezők a vadásztársakat és a vadászat iránt érdeklődőket.

Mindenki, aki ellátogat a rendezvényre színes programokkal találkozhat, mint vadgazdálkodási konferencia, hangverseny, kiállítások, színházi előadások, lovasbemutatók, hagyományos vadászati módok bemutatója, légpuskalövészet, vadfőzőverseny, koncertek és még sok olyan program, amelyeken jól érezhetik magukat kicsik és nagyok, valamint a vadászat iránt érdeklődők egyaránt.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a részletes program:

https://www.omvk.hu/app/omvk/web/uploads/files/Zala/2020_01/programok.pdf

  oldaltérkép