Borsodi Vadász - Article Site

 

Vadászkamarai küldöttgyűlés, időközi választás

Létrehozva: 2020-07-31

2020. július 30-án küldöttgyűlést tartott az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezete.

 

A koronavírus járványhelyzet hatása miatt az éves rendes küldöttgyűlést a hagyományos áprilisi-májusi időszakban nem volt mód megtartani. Erre, illetőleg az éves beszámoló elfogadására ezért a fenti időpontban került sor.

Másik oka az ülés összehívásának az volt, hogy Kriston Nándor a szervezet elnöke, valamint több tisztségviselő is lemondott választott tisztségéről.

Az ülésen elfogadásra került a Vezetőség, a Felügyelő bizottság, a Vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottság 2019. évi beszámolója, a 2019. évi mérleg és pénzügyi beszámoló, valamint a 2020. évi költségvetés, tervek és feladatok.

Mindezeken túl a titkos szavazás eredményeképpen, 66 fő választásra jogosult küldött részvételével, ellenjavaslatok nélkül az alábbi tisztségekben történt tisztújítás.

Megválasztott tisztségviselők:

Elnök: Nagy András

Sportvadász alelnök: Orosz Zoltán

Vezetőségi tag: Bótáné Batta Olga

Vadvédelmi-vadgazdálkodási bizottság elnök: Takács Gábor

Etikai bizottság elnök: Dr. Kiss István Béla

Etikai bizottság tag: Nagy Olga Mária

A lemondásokból adódóan ez egy időközi választás volt. Ennek megfelelően, illetve az alapszabály értelmében a megválasztott tisztségviselők megbízatása a választási ciklus végéig, tehát 2021. október 26-ig tart.

  oldaltérkép