Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezete és a Vadászok és Vadgazdálkodók Észak-magyarországi Területi Szövetsége nevében békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket és vadászélményekben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!!! - 2022-12-23

Teljes cikk >>

Megyei vadásznap Szendrőben - 2022-09-19

Szeptember 17-én a Bódvavölgyi vadgazdálkodók kezdeményezésére és szerepvállalásával Szendrő városában, - a IX. Szendrői Gazdanap társrendezvényeként - tartotta a megyei vadásznapot a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara és Vadászszövetség.

Teljes cikk >>

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2022-BEN INDULÓ SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ KÉPZÉSRE - 2022-08-10

Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a Rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít.

Teljes cikk >>

Megyei Koronglövő Bajnokság - 2022-06-28

Az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezete háromfordulós koronglövő versenyt hirdet.

Teljes cikk >>

Új bértábla ajánlás a hivatásos vadászok számára - 2022-06-01

Az Országos Magyar Vadászkamara a 2022-es évet a hivatásos vadászok évének nyilvánította, ezzel is elismerve a hivatásos vadászok által végzett munka jelentőségét a vadgazdálkodás terén.

Teljes cikk >>


© Minden jog fenntartva!