Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Jótékonysági vadászat! - 2016-11-02

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a tavalyi év során hagyományteremtő jelleggel indult támogató, jótékonysági akció az idén október 29-én folytatódott, amikor is az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi szervezete és a Sárospataki Kossuth Vadásztársaság közösen, beteg gyermekek megsegítésére apróvad társasvadászatot hirdetett.

Teljes cikk >>

Ismét kiemelkedő trófeát mutathattak be az ÉSZAKERDŐ Zrt. trófeaszemléjén - 2016-10-28

A rotációs elv alapján ismét a Jósva-Tornai Erdészeti Igazgatóság töltötte be a házigazda szerepét és adott helyszínt a felújított Szelcepusztai Turistaház környezetében az ÉSZAKERDŐ Zrt. VIII. Trófeamustrájának.

Teljes cikk >>

Vadászkamarai törvény módosítás - 2016-10-26

A honatyák a Parlament október 25-ei ülésén elfogadták a vadászkamarai törvény módosító javaslatot.

Teljes cikk >>

Borsod megyei vadászok szakmai tanulmányútja - 2016-10-18

2016. október 11-től 12-ig kétnapos szakmai tanulmányutat szervezett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara és az Észak-magyarországi Vadászszövetség a két szervezet vezetőinek, bizottsági elnökeinek és tagjainak.

Teljes cikk >>

Erdők-mezők vadjai lencsevégen - 2016-10-03

Ifj. Bóta István legjobb képeiből, az ÉSZAKERDŐ Zrt. közreműködésével fotókiállítás nyílik 2016. október 7-én, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Ökoturisztikai Központjában, Lillafüreden. A 14.00 órakor kezdődő eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Teljes cikk >>

  oldaltérkép