Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Vadászvizsga előkészítő tanfolyam május 27-től! - 2017-04-18

Vadászszövetségünk, - akkreditált képzésben, a Földművelésügyi Minisztérium engedélyével – a jelentkezők igényeinek, illetve létszámának (min. 15 fő) megfelelően Miskolcon indítja a jogszabály által előírt, vadászvizsgát megelőző 100 órás, kötelező képzését.

Teljes cikk >>

Így működhet a jövőben az OMVK - 2017-03-31

Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége legutóbbi ülésén elfogadta azon előterjesztéseket, amelyek radikális változásokat hozhatnak a szervezet munkájában és működésében.

Teljes cikk >>

Országos erdőismereti vetélkedő - 2017-03-27

Az Országos Erdészeti Egyesület „Fedezd fel az örökséged!” országos erdőismereti vetélkedőt hirdetett középiskolások részére. Miskolcon a Földes Ferenc gimnázium 2 csapattal nevezett, melynek tagjai Ifjú Nimródjaink közül kerültek ki.

Teljes cikk >>

Véleményezhető a vadászati törvény végrehajtási rendelete - 2017-03-13

A Földművelésügyi Minisztérium március 10-én tette közzé honlapján a március 17-éig véleményezhető anyagot. A véleményeket a szaktárca Jogi Főosztálya a jogifo@fm.gov.hu e-mail címre várja.

Teljes cikk >>

Szalonka monitoring program - 2017-03-06

A világon egyedülálló, az erdei szalonka tavaszi vonulását vizsgáló kutatás ezúttal négy évre (2017-2020) hirdeti meg a vadászatra jogosultak érdekképviseleti szervezete. A programhoz csatlakozhat bármelyik bejegyzett vadászatra jogosult szervezet, a részvételről szóló megállapodást az OMVV illetékes Területi Szervezeteivel köthetik meg.

Teljes cikk >>

  oldaltérkép