Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Hivatásos vadász osztályülés eredmények - 2017-10-11

2017. október 10-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara hivatásos vadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Teljes cikk >>

Sportvadász osztályülés eredmények - 2017-10-06

2017. október 5-én lezajlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara sportvadász osztályülése, melyen a jelenlévők a következő négy évre megválasztották a kamarai küldötteket.

Teljes cikk >>

Vadászvizsga - 2017-09-08

A Globo Televízió a vadászvizsgázásról készített részletes összeállítást, melyen mind a gyakorlati, mind az elméleti vizsgarészekről felvételeket tekinthetnek meg.

Teljes cikk >>

Újabb egyeztetés a vadgazdálkodási alapról. - 2017-09-05

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságának illetékes tagjai újabb egyeztetést tartottak a vadgazdálkodási alapról augusztus 31-én. A végleges tervezet heteken belül elkészül, és az OMVK Elnöksége szeptember második felében elfogadhatja az alap működésének részletes szabályait.

Teljes cikk >>

Ifjúsági programok - 2017-08-28

Az OMVK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezetének fontos küldetése a gyermekek céltudatos nevelése, a vadászat szemléletének javítása. Ennek érdekében megyénk több helyszínén is zajlanak az ifjúsági programok.

Teljes cikk >>

  oldaltérkép