Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Vadászvizsga - 2017-09-08

A Globo Televízió a vadászvizsgázásról készített részletes összeállítást, melyen mind a gyakorlati, mind az elméleti vizsgarészekről felvételeket tekinthetnek meg.

Teljes cikk >>

Újabb egyeztetés a vadgazdálkodási alapról. - 2017-09-05

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságának illetékes tagjai újabb egyeztetést tartottak a vadgazdálkodási alapról augusztus 31-én. A végleges tervezet heteken belül elkészül, és az OMVK Elnöksége szeptember második felében elfogadhatja az alap működésének részletes szabályait.

Teljes cikk >>

Ifjúsági programok - 2017-08-28

Az OMVK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezetének fontos küldetése a gyermekek céltudatos nevelése, a vadászat szemléletének javítása. Ennek érdekében megyénk több helyszínén is zajlanak az ifjúsági programok.

Teljes cikk >>

Figyeljünk az őzekre az utakon! - 2017-08-09

A vadászati érdekképviseletek ezúton kérik a gépkocsivezetőket, hogy a következő hetekben fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Teljes cikk >>

II. Diana Kupa koronglövő bajnokság versenykiírás! - 2017-07-19

A vadászati kultúra ápolása, a vadászhölgyek közötti szakmai-, sport- és baráti kapcsolatok ápolása, valamint versenyzési lehetőség biztosítása érdekében az VKE Diana Vadászhölgy Klub B.-A.-Z. megyei Szervezete meghirdeti a II. Diana Kupa koronglövő bajnokságot!

Teljes cikk >>

  oldaltérkép