Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Szarvasbőgő hétvége gyerekeknek Répáshután! - 2016-09-07

2016. szeptember 30-tól október 2-ig ismét szarvasbőgő hétvégét szervez az Országos Magyar Vadászkamara B.-A.-Z. megyei Területi Szervezete.

Teljes cikk >>

TDK dolgozat az új vadászati törvény hatásairól - 2016-09-06

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egy hallgatója TDK dolgozatot ír az új vadászati törvény vadásztársaságokra gyakorolt gazdasági hatásairól, amelyhez kéri a vadászok, vadgazdálkodók segítségét.

Teljes cikk >>

Őzkonferencia – VIDEÓVAL - 2016-09-02

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottságának idei konferenciája hazánk legelterjedtebb nagyvadfajáról szólt. Az „Őz hosszútávon! – Gazdálkodj okosan” című konferenciának a bugyi Forster Vadászkastély adott otthont augusztus 24-én.

Teljes cikk >>

VI. Regionális Favágóverseny és Vadásznap - 2016-09-01

Maguk a rendezők, Bükkzsérc Község Önkor¬mányzata és a térség vadgazdálkodói sem hitték volna, hogy a 2011-ben hagyományteremtő szándékkal életre hívott Favágó Verseny és Regionális Vadásznap mára tradícióvá válik és országos hírnévre tesz szert, pedig pontosan ez történt.

Teljes cikk >>

Benyújtották a vadászkamarai törvény módosításának tervezetét - 2016-08-31

Az Országos Magyar Vadászkamaráról szóló 1997. évi XLVI. törvény módosításáról szóló törvény tervezetét egyéni képviselői indítványként augusztus 29-én nyújtotta Kövér László házelnöknek dr. Semjén Zsolt (KDNP) és Lázár János (Fidesz).

Teljes cikk >>

  oldaltérkép