Borsodi Vadász - Archive Site

 

Archívum

Segédanyag működési szabályzathoz! - 2016-08-30

A földtulajdonosi gyűléseken dönteni kell tulajdonosi közösség vadászati jog hasznosításával összefüggő működési szabályzatról is. A működési szabályzatok elkészítéséhez egy segédanyag készült, melyben össze vannak foglalva a szabályzat elfogadásával, annak kötelező tartalmával kapcsolatos kérdések, illetve az egyes kérdések szabályozására vonatkozó lehetséges, illetve javasolt megoldások.

Teljes cikk >>

Megyei Koronglövő Bajnokság eredmények - 2016-08-23

Lezajlott a megyei koronglövő bajnokság, mely négy helyszínén került megrendezésre, Nagybarcán Pálházán (Koplaló), Szerencsen és Hercegkúton. Minden helyszínen nagy érdeklődés mellett színvonalas, fegyelmezett versenyzést láthattunk.

Teljes cikk >>

VI. Zempléni lövésznap - 2016-08-15

Augusztus 13-án hatodik alkalommal rendezték meg az Északerdő ZRt. területén található koplalói lőtéren a családi lövésznapot, mely a korábbi évekhez hasonlóan most is amatőr sportvadászok, hivatásos vadászok és erdészek részére volt meghirdetve.

Teljes cikk >>

Afrikai sertéspestis vizsgálat! - 2016-08-15

Az afrikai sertéspestis (ASP) járványügyi helyzete az Európai Unió balti tagállamaiban (Észtország, Lettország, Litvánia) és Lengyelországban, valamint a hazánkkal közvetlenül szomszédos Ukrajnában továbbra is kedvezőtlen, mert 2016 eddig eltelt időszakában számos esetet állapítottak meg vaddisznókban és házisertés-állományokban.

Teljes cikk >>

III. Baskói Vadásztábor - 2016-08-15

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Baskói Vadásztábor, Baskón a Dél-Zemplén szívében fekvő csendes, kis zsákfaluban. A környezet gazdag élővilágával, változatos domborzatával ideális helyszíne ennek az intenzív programsorozatnak.

Teljes cikk >>

  oldaltérkép